lördag 12 april 2008

Debut...

I dag har vi varit på Hannas och Lambadas första tävling.. upp tidigt kl 5.45 och såg att det va snö ute.. hm tänkte jag, sommar däck det blir ju kul.:( men vi kom fram till Grankärr och då började det vräka ner ännu mer.. körde fast och kunde som väl va backa så vi kunde komma runt... men vi fick ändå stå på åkern, betalade och gick sen banan, blev dygnsura.. brrr va kallt det va.
Fick ut hästen, sadlade och red fram, inte så kul men det gick ju.. Hanna frös så om fingrarna men blev lite varmare efter en joggingtur.
In på framhoppning och den gick bra.. träffade Lambadas förra mattar.. jätte kul att träffa dom.
Sen va det då dags... vägrade på första hindret, andra gången så sprang hon förbi.. men sen gick det.. lite dåliga vägar och så men det gick ju iaf.. sen va det då dags för sista hindret.. då sprang hon åt sidan...12 fel blev resultatet.. men vi är jättenöjda, det gick ju bra för att va första tävlingen och Hanna satt kvar =) inte så kul att hoppa i blötsnö... tyckte inte Lambada heller..;)
Sen va det då dags att lasta och åka hem.... 10 cm snö och vi kom ingen stans det bara slirade, ut med hästen och sen gasa som en illbatting, då gick det till slut.
Men det va ingen kul hemresa med 5-10 blötsnö/modd på vägen hem med sommardäck och hästsläp efter.

Väl hemma så blev det en varm dusch och soffan... fick trevligt besök och vi käkade varma mackor och drack coca cola.
Mår rätt bra nu.. men vet inte riktigt va det ska sluta, vet inte va han vill, jag vill ;)
Men jag tar en dag i taget och njuter av den.

Nä nu är det dags för sängen.

Pok

Inga kommentarer: